Lizanne Swaager Schoonheidsspecialiste
Relax.. Beauty... Happyniz


PUURR biedt een totaalconcept om de ultieme beleving van beauty en well-being te garanderen. Deze kwalitatieve en hoogwaardige natuurlijke producten voor Face, Body en Wellness zijn tevens een constante en belangrijke inspiratiebron voor de behandelingen.  

Kiezen voor PUURR is kiezen voor een totaalconcept met een persoonlijk karakter. Uniek aan een ritueelbehandeling is dat we altijd beginnen met een ontspanningsmoment. Wellness staat bovenaan in deze behandeling. Daarnaast werken we met producten met een natuurlijk karakter, intensieve fruitzuurpeelings en bindweefselmassages om de huid daadwerkelijk te verbeteren! 

Met PUURR heb je de keuze uit de volgende verschillende Rituelen (extra relaxing) die we combineren met verschillende Treatments (gelaatsbehandelingen).

Rituelen:

ZeN: Intro massage decolleté/schouder/nek met Oosterse verwarmde kruidenstempels en een intens verzorgende rijstkiemolie met (Jasmijn) aroma. Tijdens de inwerking van het masker voeren we een drukpuntmassage hoofdhuid, oren en voeten uit.

Spa: Intro rugscrubmassage met Lemongrass/Mint of Lavendel sugarscrub. Tijdens de inwerking van het masker krijgt u een handmassage.

Detox: Intro ghassoul rugpakking (ontgiftende pakking van ghassoul klei en citroenverbena) met aroma geurreis. Tijdens de inwerking van het masker krijgt u een handmassage 

Retreat: Intro relaxing nerve rugmassage met magnesiumolie en verwarmde stempels gevuld met Lavendel/Magnesiumvlokken en extra care oil. Hydra Treatment massage van het gezicht met verwarmde Lavendel/Lijnzaad stempeltjes. Tijdens de inwerking van het masker voeren we een ontspannen massage uit van onderbenen en voeten met de stempels en manueel *meerprijs €5,00.

Aroma: Intro massage decolleté/schouder/nek met rozenkwarts edelstenen en een intens verzorgende Shen olie o.b.v. Amandel, Argan, Vitamine E en rozen/vanille aroma. Hydra Treatment massage van het gezicht met verwarmde Lavendel/Lijnzaad stempeltjes en lavendel/sinasappel aromaTijdens de inwerking van het masker voeren we een ontspannen massage uit van onderbenen en voeten met de rozenkwarts edelstenen. Verschillende aromageuren zijn gedurende de gehele behandeling aanwezig *meerprijs €5,00.


Treatments:

PUURR Base (75 min.) Prijs: €57,00

Intro met keuze uit ZeN/Spa/Detox/Retreat*/Aroma*

Behandeling bestaat uit:

 • Oppervlaktereiniging met reinigingsmousse/-milk/-oil afgestemd op huidtype (onder de vapozone)
 • Dieptereiniging met scrubbooster (fruitzuurpeeling o.b.v. arganolie m.b.v. cleaning brush pad); om de diepste lagen van de huid te bereiken en poriën te openen (onder de vapozone)
 • Kleine onzuiverheden verwijderen
 • Gelaatsmassage incl. decolleté/schouder/nek
 • Crème- of kleimasker
 • Dag-/nachtverzorging


PUURR Intense (90 min.) Prijs: €70,00

Intro met keuze uit ZeN/Spa/Detox/Retreat*/Aroma*

Behandeling bestaat, naast de elementen van de Base, aanvullend uit:

Skin Improvement (huidverbetering/anti-aging):

 • Bindweefselmassage gelaat en decolleté met behulp van de bindweefselrollers en gebruik van een anti-age serum en intense force argan oil. De bindweefselmassage stimuleert de doorbloeding waardoor voedingsstoffen beter worden opgenomen en de aanmaak van ons eigen collageen en hyaluronzuur extra wordt bevorderd zodat de huid voller en steviger wordt                                

 

PUURR Extra Intense (105 min.) Prijs: €83,00

Intro met keuze uit ZeN/Spa/Detox/Retreat*/Aroma*

Behandeling bestaat, naast de elementen van de Intense, aanvullend uit:

Skin Improvement (huidverbetering/anti-aging):

 • Acid Peel Treatment (intensieve fruitzuurpeeling onder de vapozone met 10% AHA) om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen, stimuleert de aanmaak van collageen en verzacht storende rimpeltjes en pigmentvlekjes. Na deze treatment krijgt de huid een extra boost door gebruik van het intense repair complex serum welke o.a. 20% vitamine C en hyaluronzuur bevat  (OOK LOS TE BOEKEN)
 • Keuze uit bindweefselmassage gelaat en decolleté met behulp van de bindweefselrollers en gebruik van een anti-age serum en intense force argan oil OF microneedling met de dermaroller en hyaluronconcentraat, speciaal gericht om veroudering (rimpels/verslapping), littekens en een oneffen huidreliëf te behandelen en te verbeteren
 • Een intensief alginaat masker; Intense Lift Age Mask met natuurlijke retinol wat de celvernieuwing bevordert en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende huid. Dit masker is 10x voedzamer aan mineralen, algen en vitamine A, B en C dan een crèmemasker (OOK LOS TE BOEKEN)


Overige gelaatsbehandelingen (zonder Ritueel/Wellnessmassage):

PUURR Refresh Skin (afgestemd op huidtype)  (45 min.) Prijs: €45,00

Behandeling is aangepast op huidtype en bestaat uit:

 • Oppervlaktereiniging met reinigingsmousse/-milk/-oil (onder de vapozone)
 • Dieptereiniging met reinigende cleaning face scrub voor het zuiveren van de huid en openen van de poriën (onder de vapozone)
 • Kleine onzuiverheden verwijderen
 • Crème- of kleimasker
 • Dag-/nachtverzorging


PUURR Renew Skin (speciaal gericht op de ouder wordende huid) (60 min) Prijs: €67,00

Behandeling is speciaal gericht op de ouder wordende huid en bestaat uit:

 • Oppervlaktereiniging met reinigingsmilk/-oil (onder de vapozone)
 • Dieptereiniging met scrubbooster (fruitzuurpeeling o.b.v. arganolie m.b.v. cleaning brush pad); om de diepste lagen van de huid te bereiken en poriën te openen (onder de vapozone)
 • Acid Peel Treatment (intensieve fruitzuurpeeling onder de vapozone met 10% AHA) om de lagen van de huid op te frissen, op te lichten en de celgroei te versnellen, stimuleert de aanmaak van collageen en verzacht storende rimpeltjes en pigmentvlekjes. Na deze treatment krijgt de huid een extra boost door gebruik van het intense repair complex serum welke o.a. 20% vitamine C en hyaluronzuur bevat
 • Kleine onzuiverheden verwijderen 
 • Een intensief alginaat masker: Intense Lift Age Mask met natuurlijke retinol wat de celvernieuwing bevordert en zorgt voor een mooie, gladde en glanzende huid, dit masker is 10x voedzamer aan mineralen, algen en vitamine A, B en C dan een crèmemasker
 • Dag-/nachtverzorging 

 

 *UITGELICHT*:

AromaRelaxTouch massage:  per 30 minuten €30,00 (rug) en per 45 minuten €45,- (rug en voeten)! Los te boeken of i.c.m. een gelaatsbehandeling:

Een uitgebreide en ontspannende (zachte) massage van onderrug t/m de kruin waarbij 8 op elkaar afgestemde 100% zuivere essentiële oliën aan te pas komen welke zorgen voor:

1. Stressvermindering

2. Versterken van immuunsysteem

3. Verlichting van pijn en ontsteking

4. In balans brengen van lichaam en geest

Met de kracht van deze etherische oliën komt het hele lichaam in een diepe ontspanning. De zachte massage komt langs de meridiaan energiebanen en inwendige contactpunten van de rug.

 

                   


Prijswijzigingen en drukfouten onder voorbehoud en tarieven geldig t/m 31 december 2023